Löydä majoitus


Löydä helposti sopiva majoitusvaihtoehto Lomakylän monipuolisesta valikoimasta. 

Majoituskohteemme sijaitsevat Riihivuoren ympäristössä sekä Muuramen keskustan tuntumassa. Valittavanasi on huoneita, mökkejä ja huviloita. Katso kohteet kartalla. 

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan lisämaksusta useimpiin kohteisiin. 

Varaa ja osta majoitus meidän omasta verkkokaupasta! 

Caravan-alue

Caravan alue sijaitsee Riihivuoren laella Riihivuoren teatterin, laskettelukeskuksen ja ravintola Riihikelon kanssa samassa pihapiirissä. Caravan alueen kartta.

Hotelli Vuorikelo

Hotelli Vuorikelo sijaitsee Riihivuoren laella laskettelukeskuksen, Riihivuoren teatterin ja ravintola Riihikelon pihapiirissä.  Huoneissa on valmiiksi sijatut vuoteet ja pyyhkeet, TV, jääkaappi, vedenkeitin, teetä ja kahvia sekä oma suihku ja wc. Hotellivieraiden käytettävissä on yhteiskeittiö sekä sauna. Lähellä huoneita on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa sekä sähköauton latauspiste. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta. 

Riihivuoren laella

Kodikkaita paritalomökkejä aivan laskettelurinteiden vieressä, Riihivuoren teatterin ja ravintola Riihikelon läheisyydessä. Kaikissa mökeissä on mm. oma sauna ja hyvin varusteltu keittiö. Sähköauton latauspiste 100 m päässä.

Pyry ja Tuisku

Riihivuoren laella kaksi samanlaista mökkiä vierekkäin, näköala Päijänteelle. Hyvin varustelluissa mökeissä on kolme makuuhuonetta sekä mukavasti oleskelutilaa. Riihivuoren laskettelurinteisiin, ravintola Riihikeloon ja Riihivuoren teatteriin 300 m. Tuiskuun voi tuoda lemmikin lisämaksusta.  

Oma ranta

Tasokas Kalaranta-huvila sijaitsee Päijänteen rannalla 2 km päässä Riihivuoren laskettelukeskuksesta. 

Oma rauha

 Riihilampi-mökit sijaitsevat Riihivuoren laskettelukeskuksen ala-aseman läheisyydessä (400m), pienen lammen rannalla. Iso tasainen piha soveltuu pihapeleihin. Pihassa on grillikota. Täällä on oma rauha, ei naapureita lähellä. 

Muurame-City 

Muurame-City huoneet sijaitsevat Muuramen keskustan tuntumassa. Huoneissa on minikeittiö ja oma suihku sekä wc. Maksuton pysäköinti. Liinavaatteet sekä loppusiivous kuuluvat hintaan. Katso lisää kuvia.