Majoitu mukavammin 

Tilaa lisäpalveluita lomallesi

Lapset ovat aina tervetulleita. Mökin tai huoneen enimmäishenkilömäärän lisäksi alle kaksivuotiaat matkasängyssä nukkuvat lapset majoittuvat ilmaiseksi. Tilaa etukäteen matkasänky tai syöttötuoli majoituksen ajaksi.  

Lemmikit ovat tervetulleita mukaan lisämaksusta useimpiin kohteisiin. Lemmikkimaksu on 15 -20 €/vrk majoituskohteesta riippuen.

Meiltä voit tilata myös lähtösiivouksen, liinavaatteet ja polttopuita.

Lomalla ei siivota? Tilaa loppusiivous loma-asuntoon kohteesta riippuen 30-60 €

Loman jälkeen ei pyykätä? Tilaa liinavaatteet ja pyyhkeet 12 €/setti tai pedattuna 20 €/setti. 

Lomalla ei tarvitse kokata

Tilaa aamiainen ja muut ruuat suoraan mökille. Ravintola Riihikelo toimittaa tilauksesta myös täytekakut, voileipäkakut sekä suolaiset ja makeat piirakat. 

Loma-asunnon omistajille

Laitetaan yhdessä loma-asuntosi tienaamaan. Hoidamme puolestasi myynnin, markkinoinnin, asiakasviestinnän sekä avaimen luovutuksen. Toteutamme vaihtosiivoukset, lähtösiivoukset ja perussiivoukset ammattitaidolla. Käytössämme on keskusvaraamojärjestelmä, josta voit tehdä omat varauksesi sekä seurata varaustilannetta. Myymme ja markkinoimme mm. seuraavissa kanavissa: Visit Jyväskylä region, Visit Muurame, Google Ads, Booking.com

ja Expedia group. Teemme yhteistyötä muiden matkailualan toimijoiden kanssa. Olemme paikallinen Muuramelainen yritys ja toimimme vastuullisen matkailun periaatteiden mukaisesti. 

Voisimmeko auttaa loma-asuntosi vuokrauksessa?