Tekemistä ja kokemista

MUURAMESSA

Riihivuoren Lomakylä ei ole järjestäjänä eikä vastaa tälle sivulle kootuista tapahtumista. Muutokset ovat aina mahdollisia, joten varmista viimeisimmät päivitykset tapahtuman omalta sivulta.

Saammeko suositella?
Tapahtumia Riihivuorella ja Muuramessa

Laskettelukausi Riihivuorella päättyi 14.4.

Moottorikelkkailua Riihivuoressa 20.4. klo 10-14

Lauantaina 20.4.2024 klo 10-14 Lumikiitäjtä ry jäsenille kelkanpesijäiset Riihivuoressa. Mahdollisuus ajaa omilla kelkoilla rinteeseen merkattua rataa alhaalta ylös (ei freeraidia). Paikanpäällä makkaratarjoilu. Ajaminen Lumikiitäjien jäsenille maksutonta, muut pääsevät päiväluvalla mukaan. Kärryparkki ja makkaratarjoilu: Syväsalmentie 23, Muurame 40950.


Carthago Club Finland  kevätkokoontuminen 19-21.4. Riihivuorella

Carthago Club of Finlandin jäsenistö koostuu samanhenkisistä laatutietoisista karavaanimatkailua harrastavista henkilöistä, jotka ovat valinneet matkailuautokseen Carthago-merkkisen matkailuauton.Kerhon jäsenistö on aktiivinen ja innostunut ryhmä matkailuautoilijoita, jotka matkailuautoilun lomassa haluavat nauttia monesta muustakin toiminnasta, kuten luonnossa liikkumisesta, pyöräilystä, valokuvaamisesta, historiasta, kulttuurista ja useasta muusta kehittävästä ja mielenkiintoisesta toiminnasta. Jäsenten kokemus matkailuautoilusta vaihtelee vasta-alkajista kokeneisiin, jo kymmeniä tuhansia kilometrejä takanaan oleviin alan harrastajiin.


Kino Metso - Muurame näytökset  keskiviikkona 8.5. ja 9.5. 

Keskiviikko 8.5. klo 15.30 Kenraali
Keskiviikko 8.5. klo 18.00 Kyllä isä osaa

Torstai 9.5. klo 15.30 Madeleinen Pariisi
Torstai 9.5. klo 18 Havumetsän lapset

Lue lisää ja varaa liput: https://ksek.fi/kino-metso/muurame/


Raskasta iskelmää Riihivuori-areenalla LA 11.5. klo 19:00


Raskasta Iskelmää on useamman vuoden versioinut rakkaimpia iskelmäklassikoita raskaammalla kädellä ja saapuu nyt Riihivuori Areenalle. Mukana Muuramessa iskelmäklassikoita tulkitsevat Elämäni Biisissä loistanut ja tänä kesänä YÖ-yhtyeen solistina toimiva JP Leppäluoto, Brother Firetribe -yhtyeestäkin tuttu suomalaisen melodisen rockin säteilevä tähti Pekka Heino sekä upeista tulkinnoistaan ja huikeasta äänestään tunnettu Psychework-solisti Antony Parviainen.

Yritys- ja ryhmämyynti: Riikka p. 050 336 9815, riikkamjh@gmail.com
Väliaikatarjoilut, buffet-ruokailut: Ravintola Riihikelo, p. 0400 706 691, sari@msrhea.fi

GM-Cruisers Summer Meet 2024 8.6.2024

GM-Cruisers ry on kerho kaikille amerikkalaisen GM-auton omistajille ja niistä kiinnostuneille. Riihivuorella järjestettävä kerhon päätapahtuma GM-SummerMeet on GM-harrastajien yhteinen kokoontumisajo. Amerikanautot cruisaavat 8.6. lauantaina klo 12-15 Muuramessa ja Jyväskylän seudulla. Reitti tarkentuu toukuun puolenvälin tietämissä. Autoihin voi tulla vapaasti tutustumaan Riihivuorelle lauantaina ennen ja jälkeen lenkin.


Ismo Alanko Yksin perjantaina 5.7.2024

Musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta esittelevä Ismo Alanko Yksin -konsertti tarjoaa klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja kesäteatterien ainutlaatuisisissa puitteissa. "Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa.
Ainutlaatuisen uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan. 

"Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista", vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.


DDR-ajoneuvot kokoontuvat Riihivuorella lauantaina 17.7.

Suomen ainoa ja nyt yhdettätoista kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma on nyt Riihivuorella Muuramessa! Kyseessä on Itä-Saksalaisille ajoneuvoille tarkoitettu tapahtuma. Ajoneuvokalusto on 50-80 luvuilta, moottoripyöriä sekä autoja. Ajoneuvot ovat pääsääntöiset Wartburg, Trabant, MZ ja Ifa merkkisiä, mutta jos hyvin käy niin mukana voi olla myös esim Barkas, EMW, Simson, Awo merkkisiä ajoneuvoja.

Ajoneuvokalustoon voi tulla tutustumaan Riihivuorelle lauantaina klo 10-12 tai 14.30-17.00.
DDR-ajoneuvoja voi bongata myös Muuramen keskustassa, jonka läpi ajellaan noin klo 12 ja klo 14.

 


Teatteri Eurooppa Neljä Topi Sorsakosken tarina 18.6. - 3.8.2024

Esitykset Riihivuorella:

ti 18.6. klo 19 ENNAKKOESITYS (LM)
ke 19.6. klo 19 ENSI-ILTA
su 23.6. klo 15

ti 25.6. klo 19
ke 26.6 klo 15
ke 26.6. klo 19 S-Etu
to 27.6. klo 19
pe 28.6. klo 15
la 29.6. klo 15

ti 2.7. klo 19
ke 3.7. klo 15
ke 3.7. klo 19
la 6.7. klo 15 S-Etu
su 7.7. klo 15


ti 2.7. klo 19
ke 3.7. klo 15
ke 3.7. klo 19
la 6.7. klo 15 S-Etu
su 7.7. klo 15


ti 9.7. klo 15
ti 9.7. klo 19
ke 10.7. klo 19
to 11.7. klo 19
su 14.7. klo 15

ti 16.7. klo 19
ke 17.7. klo 19
to 18.7. klo 15
to 18.7. klo 19
la 20.7. klo 15

Topi Sorsakoski on yksi Suomen rakastetuimmista ja kuunnelluimmista artisteista. Näytelmä on tarina kansansuosikin sisimpään, siihen kuka oikeastaan oli Topi Sorsakoski. Vai Pekka Tammilehto? Vai molemmat?

​Näytelmässä nähdään Topin elämän käännekohdat ja kuullaan ikivihreät klassikot kuten Salattu suru, Olet rakkain, Eeva ja tietenkin Haavekuva.

Päärooleissa hurmaavat Jari Silventoinen ja Neija Välilä. Näytelmän on käsikirjoittanut TE4-konkari ja sketsiohjelma Putouksesta tuttu Antti Tuomas Heikkinen. Ohjauksesta vastaa lukuisista raikkaista ja suosituista ohjauksistaan tunnettu Erika Hast ja koreografioista huikea tv:stä tuttu Sanaz Hassani.

Esityksen kesto on noin 2 h, sisältäen väliajan. 

Kaunis Veera Riihivuoren kesäteatterissa sunnuntaina 18.8. klo 14 ja klo 18 

Elokuussa nähdään Riihivuoren kesäteatterissa vierailuesityksenä tuttu suomalainen klassikko, Tatu Pekkarisen musiikkipitoinen komedia Kaunis Veera eli Balladi Saimaalta. Itsekin lavalle nouseva näyttelijä-laulaja Anu Hälvä on sovittanut ja ohjannut upean laulajaryhmän tähdittämän esityksen. Esitys sai ensi-iltansa kesällä 2021 Kangasalan kesäteatterissa, ja on sen jälkeen jo neljän kesän ajan kiertänyt eri puolilla Suomea saaden kaikkialla suuren suosion.
Kauniin Veeran nimiroolissa nähdään upea Emilia Vesalainen-Pellas. Muissa rooleissa ovat vuoden 2016 Tangokuningas, samettiääninen Marco Lundberg, Anu Hälvä, veljekset Riku ja Roope Pelo, Olli Tuovinen sekä Anne Korpelainen. Muusikkona toimii armoitettu musiikin monitaituri Samuli Jokinen.

Esitykset Riihivuori Areenalla 18.8 sunnuntaina klo 14 ja 18.
Ravintola Riihikelossa tarjolla maittava Kaunis Veera menu noutopöydästä. Varaukset 040 070 6691 tai myynti@ravintolariihikelo.fi


Palvelut Riihivuorella

Ravintola Riihikelo on palvelee laskettelurinteiden aukioloaikojen mukaan sekä tilauksesta. Ravintola Riihikelosta voit tilata menut myös mökille. Ravintolan kota on avoinna ravintolan aukiollessa.


Paljon tekemistä talvella: 

Riihivuori Resort
laskettelukeskus 
Moottorikelkkareiteille Riihivuorelta

Löydä kiinnostavat tapahtumat: 


Luontoretkikohteita


(sulkeissa etäisyys Muuramesta) 

Muuramenharjun ulkoilureitit tarjoavat hienot maisemat harjulta samaan aikaan Päijänteelle ja Muuratjärvelle. 

Kiviönniemi, Korpilahti. Nuotiopaikka, laavu ja uimapaikka (25 km) 

Retkeilyreittejä Korpilahdella (15 km)

Järjestä tapahtuma

Etsitkö paikkaa tapahtumalle? Riihivuoressa on erittäin hyvät puitteet järjestää pieniä tai suuria tapahtumia. Riihivuorelta löytyy eri kokoisia tiloja kokoontumiselle, laajat piha-alueet, ravintolapalvelut sekä majoitukset. Ja kaikki on lähellä!

Hirsirakenteinen Riihivuori Areena on nykyaikaisella ääni- ja valotekniikalla varustettu yli 700-paikkainen katettu teatteritila, josta avautuu hienot näkymät Päijänteelle.

Riihivuori Areenan vieressä sijaitsee ravintola Riihikelo, joka tarjoaa mieleen painuvat puitteet eri kokoisiin juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin. Ravintola Riihikelon ravintolasali muuntuu nopeasti ja helposti pienemmiksi kabineteiksi, joten Riihikelossa voi järjestää 10-300 henkilön ryhmätilaisuuksia.

Kysy meiltä isommalle ryhmälle tarjous majoituksesta.