#viihdymuuramessa

Muuramessa on helppoa viihtyä

Ympärillämme on Päijänne, metsää, jokea, polkuja ja harjuja upeine maisemineen. Täällä voit vaikka pelata frisbeegolfia tai padelia, pyöräillä, kalastaa, golffata, ratsastaa, retkeillä tai viihtyä vesillä.

UIT - Uusi iloinen teatteri esittää Suomen suosituimman kesäteatteri näytelmän Tukkijoella 12.7-13.8.2022 Riihivuoressa. Varaa majoitus! 

Järjestä tapahtuma

Etsitkö paikkaa tapahtumalle? Riihivuoressa on erittäin hyvät puitteet järjestää pieniä tai suuria tapahtumia. Riihivuorelta löytyy eri kokoisia tiloja kokoontumiselle, laajat piha-alueet, ravintolapalvelut sekä majoitukset. Ja kaikki on lähellä!

Hirsirakenteinen Riihivuori Areena on nykyaikaisella ääni- ja valotekniikalla varustettu yli 600-paikkainen katettu teatteritila, josta avautuu hienot näkymät Päijänteelle.

Riihivuori Areenan vieressä sijaitsee ravintola Riihikelo, joka tarjoaa mieleen painuvat puitteet eri kokoisiin juhliin, kokouksiin ja tapahtumiin. Ravintola Riihikelon ravintolasali muuntuu nopeasti ja helposti pienemmiksi kabineteiksi, joten Riihikelossa voi järjestää 10-300 henkilön ryhmätilaisuuksia.

Kysy meiltä isommalle porukalle ryhmätarjous majoituksesta.

Pyydä majoitustarjous

Löydä tekemistä

Meidän mielestämme Muuramessa on helppoa viihtyä. 
Riihivuoren lisäksi täällä on metsää, jokea, harjua, polkuja ja Päijänne.
Luonto tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta, mutta myös aktiviteetteja ja elämyksiä.  

SANAPILVI TÄHÄN? 

hiihdä, luistele, skeittaa, retkeile, viihdy vesillä,

Alvar Aallon arkkitehtuuria: Muuramen kirkko ja Säynätäsalon kunnan talo 

 

Riihivuoren Lomakylä suosittelee: 

Löydä lisää tekemistä Muuramessa: