Muurame-City

Tilavia 2-3 hengen huoneita lähellä Muuramen keskustaa. Vain 14 km Jyväskylään. Huoneissa on omat kylpyhuoneet ja minikeittiöt. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, pakastelokerolla, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiat. Huoneen hintaan sisältyvät liinavaatteet, lisämaksusta pedattuna. Lemmikit ovat sallittuja lisämaksusta. Esteettömyys on huomioitu. Lue huoneiden esteettömyydestä lisää sivun lopusta. Maksuton pysäköinti. Rauhallinen sijainti. Ei sisällä aamiaista. Muuramen kaupat ja ravintolat ovat vain 1 km päässä. 

Kuvagalleria

Esteettömyys

Saapuminen
Meillä ei ole vastaanottoa paikan päällä, vaan avaimet löytyvät avainsäilöistä, joihin saatte koodit muutamaa päivää ennen saapumista sähköpostitse. Voitte saapua joustavasti mihin aikaan tahansa klo 16 jälkeen.   

Pysäköintialueelta on ovelle matkaa noin 25 metriä. Kävelytie on hiekkapäällystetty ja siinä on lievä korkeusero, katso kuvista. Aivan oven eteen on mahdollista ajaa.  

Sisäänkäynti
Sisäänkäynti huoneisiin on rakennettu esteettömäksi. Ovella on matala luiska ja pieni kynnys, katso kuvista. Ulko-oven leveys on 90 cm. Ulko-oven avain otetaan avainlokerosta. Avainlokeron neljänumeroinen koodi lähetetään sähköpostilla muutamaa päivää ennen saapumista. Avainlokero on 150 cm korkeudella.

Huoneeseen saapuminen
Huoneisiin johtaa leveä käytävä. Huoneen avain on avainlokerossa. Avainlokeron neljänumeroinen koodi lähetetään sähköpostilla muutamaa päivää ennen saapumista. Avainlokero on 150 cm korkeudella. Huoneen ovella on pieni kynnys (2 cm). Huoneen oven leveys on 90 cm. 

Esteetön ja tilava kylpyhuone
 Kylpyhuoneet on rakennettu esteettömiksi ja varustettu tukikahvoilla ja kaiteilla. Suihkussa on tukikahva sekä istuin. WC-istuimen koroke toimitetaan huoneeseen etukäteen pyydettäessä. Kylpyhuone on tilava. Kylpyhuoneeseen johtavalla ovella on matala (1 cm) kynnys. Kylpyhuoneen oven leveys on 90 cm. 

Katso kuvista ja kysy lisää!